AP Hogeschool Antwerpen

14/09 tot en met 25/09: Onthaalactiviteiten

Verwelkoming studenten AP heet de nieuwe eerstejaars van harte welkom! Voor verschillende opleidingen wordt een verwelkoming georganiseerd, in de periode van 14 tot en met 25 september. Een gedetailleerd overzicht van de data en uren per opleiding vind je op onze website. Op dat welkomstmoment maak je niet alleen kennis met je medestudenten, maar ook met je lectoren en met de opleiding zelf. Deelname is helemaal gratis. Meer info? Check deze link.

17/09 tot en met 20/09: Master Expo 2020

Onze nieuwe lichting Masters in de Beeldende Kunsten en het hele team van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen nodigen je van harte uit op de opening van de tentoonstelling ‘Master Expo 2020’. 80 nieuwe kunstenaars en ontwerpers presenteren hun afstudeerwerken doorheen de gebouwen van de Academie.

28/09: Start aanbod UAntwerpen Plus Pass

De Plus Pass geeft studenten van de AP Hogeschool en Universiteit Antwerpen toegang tot het volledige sportaanbod van de Universiteit. Er is eveneens toegang tot een aantal evenementen van de cultuurdienst. Check het volledige programma en alle informatie hier.

26/10 tot en met 30/10: Articulatie Bauhaus 1 0 1

BAUHAUS 1 0 1 is de vijfde editie van ARTICULATE. In deze editie reflecteren we over de mogelijkheden van het kunstonderwijs en –onderzoek in deze ontwrichte tijd. Hoe creëren we alternatieve artistieke modellen voor ontmoeting, creatie, reflectie, samenwerking, dialoog en meningsverschil, in de noodgedwongen transitie naar een minder fysieke en meer gecontroleerde dagelijkse werk- en leeromgeving? Verwacht je aan een reeks fragiele en wonderlijke ontmoetingen met het vermogen van kunstenaars om – telkens opnieuw – de eigen praktijk en de positie ervan in de wereld te herdenken.

De contactgegevens van de studentenvoorzieningen van jouw hogeschool of universiteit vind je hier.