Hogere Zeevaartschool

18/09: Onthaaldag voor eerstejaars

Op 18/09 wordt er voor 1ste bachelor Nautische Wetenschappen en 1ste bachelor Scheepwerktuigkunde studenten een onthaaldag georganiseerd. Voor meer informatie, mail je naar info@hzs.be.

Sport goedkoop als Antwerpse student met je Pluspass, Sportsticker of Sportkaart

Sport goedkoop als Antwerpse student en koop online je UAntwerpen Plus Pass, Sportsticker of Sportkaart. Studenten van de Hogere Zeevaartschool Antwerpen kopen een Sportsticker voor 18 euro. En daar krijg je zelfs nog een deel van terug dankzij je ziekenfonds! In ruil kun je gratis deelnemen aan tal van sportactiviteiten, evenementen en/of fikse kortingen krijgen bij verschillende sport- en fitnessclubs.

Join de rugby club: the Belgian Mariners

Fan van rugby? Sluit je dan aan bij het rugbyteam van de Hogere Zeevaartschool: the Belgian Mariners. Trainingen van dit top team vinden plaats op maandag en woensdag. Koop een Sportsticker voor academiejaar 2020-2021 als je dit team wil komen versterken!

Join de voetbal club: Argonaut

Fan van voetbal? Sluit je dan aan bij het voetbalteam van de Hogere Zeevaartschool: Argonaut. Trainingen van dit top team vinden plaats op dinsdag. Koop een Sportsticker voor academiejaar 2020-2021 als je je bij deze ploeg wil aansluiten.

De contactgegevens van de studentenvoorzieningen van jouw hogeschool of universiteit vind je hier.