Partner worden

StuDay 2020

Deelnemen als partner

Op de laatste donderdag van september palmen we Spoor Oost in, een stoere industriële site met a touch of green, en trappen we het academiejaar af met een bang!

StuDay brengt een gevarieerd aanbod dat alle studenten aanspreekt: je kan er feesten, drinken & eten, dansen, culturele acts ontdekken, chillen, sporten en deelnemen aan tal van (partner)activiteiten. StuDay brengt studenten dichter bij elkaar en dichter bij de stad.

Co-creatie

Het concept, de programmatie, productie en communicatie wordt onder begeleiding van GATE15 handpicked, kritisch gewikt-gewogen door onze ervaringsdeskundigen: dé Antwerpse student. Van de eerste embryonale ideeën in brainstorms tot de realisatie van een botsauto stage, de keuze van bands en dj’s, of de obstacles in de sportcompetitie, …

StuDay co-creatie

Connecting & intimate puzzling

StuDay moet voor iedereen een persoonlijke ervaring zijn. Een divers en verrassend aanbod in muziek, food, drinks en activiteiten zorgt er voor dat dit alle studenten aanspreekt. Een uitgelezen plek om de zomer af te sluiten én te klinken op het nieuwe academiejaar met oude en nieuwe vrienden.

Groen

We moeten er niet onnozel over doen: een evenement voor 20.000 bezoekers heeft een impact op het milieu. Transport, logistiek, stroom… de lucht wordt er niet schoner van. Elk jaar proberen we samen met onze partners van StuDay een duurzamer event te maken. We kiezen bewust voor herbruikbare bekers, minder generatoren, een flyerverbod en we sporen onze bezoekers vriendelijke aan om al trappend, stappend, trammend of treinend met ons te komen vieren op Spoor Oost.

StuDay Groen Green

StuDay 2019

Highlights

16.000 bezoekers (2018 20.000 bezoekers)
StuDay medewerkers

StuDay is een project van GATE15.

GATE15 is een structurele samenwerking tussen de stad Antwerpen, de Antwerpse instellingen voor hoger onderwijs en het Antwerps Studentenoverleg. Bovendien is GATE15 het centrum voor en door de Antwerpse student: een plek om te ontmoeten, te studeren, te werken of een vraag te stellen.

Interesse?

Samen met onze partners zorgen we voor een divers aanbod en dat StuDay een gratis studentenwelkom blijft.

Kan jouw organisatie of merk een meerwaarde vormen voor ons event? GATE15 komt graag een woordje uitleg geven. Schrijf je hieronder in voor een intakegesprek.