Praktisch

De Antwerpse studenten op gepaste wijze terug in ’t Stad verwelkomen doet STAN al jaren met verve. Dit jaar niet met één groots festival, maar met talloze activiteiten doorheen heel Antwerpen. Want dit jaar passen we ons – net zoals iedereen – aan de omstandigheden aan en werken we met onze partners samen om het academiejaar veilig maar ook met de nodige toeters en bellen van start te laten gaan. De start van het academiejaar 2020-2021 wordt niet één dag, maar een reeks studentendagen, dus StuDays.

Samen met zijn partners rolt STAN de rode loper uit voor de Antwerpse studenten en bieden we hen samen een duidelijke wegwijs door al het interessants wat Antwerpen hen te bieden heeft: muziek, cultuur, ontspanning, workshops, … alles passeert de revue. Want bijzondere tijden vragen om bijzondere mensen met een bruisende drive.  Samen kunnen we dat!

We laten studenten de mogelijkheden zien van Antwerpen, binnen de veiligheidslijnen, maar buiten de platgetreden paden. We zetten meteen de toon voor een bijzonder jaar samen. Dat is hoe wij de studenten welkom heten.

Welkom bij STAN, welkom bij StuDays!

VOOR WIE?

Voor alle studenten verbonden aan een van de deelnemende Antwerpse instellingen voor hoger onderwijs:

GRATIS

Dankzij de inspanning van vele partners, houden we het programma van StuDays van 17 tem 31 oktober 2020 gratis voor Antwerpse studenten.

  • Op de programmapagina kan je per activiteit zien of je moet reserveren en hoe je dit doet.
  • Op basis van reservatie (indien nodig) en het vertoon van een geldige studentenkaart 2020-2021 of inschrijvingsbewijs 2020-2021, krijg je gratis toegang.

MOBILITEIT

StuDays-activiteiten gaan verspreid door in hartje Antwerpen en haar districten. De meeste zijn makkelijk bereikbaar al stappend, trappend of met het openbaar vervoer. Laat die auto dus aan de kant en check verschillende duurzame mobiliteitsopties op onze website.

CORONA

De veiligheid en gezondheid van bezoekers en medewerkers zijn voor alle organiserende partners prioriteit. Alle organiserende partners bieden enerzijds een programmatie aan die coronaproof wordt georganiseerd en zorgen er anderzijds tevens voor dat zij steeds de strenge corona-maatregelen strikt volgen en opleggen aan alle bezoekers. 

Jij als bezoeker bent even belangrijk om StuDays coronaproof te maken! Neem daarom altijd alle basisregels in acht (houd afstand, draag een mondmasker, was je handen en blijf thuis bij klachten) en volg de opgelegde corona-maatregelen die de organisaties ter plaatse en op hun communicatiekanalen vermelden.

Stay safe!