HOSTED BY MC NEVS

Glints

Rapper Jan Marschal Lemmens, aka Glints, is een rasechte Antwerpenaar. Zijn eerste single kwam uit in 2014 en the rest is history. Zijn muziek wordt omschreven als ‘frisse shit die elementen verzoent uit hiphop, elektronica en pop’. Je kon hem al bezig horen op grote stages zoals die van Pukkelpop en Rock Werchter en nu ook op StuDay. 

A Local Hero

Into house en techno?

Dan ben je sowieso fan van A Local Hero. Dit Limburgse talent duikt regelmatig op in de Antwerpse partyscene. Ook op StuDay wordt zijn set gegarandeerd een big party.

Bibi seck

De 24-jarige Bibi Seck uit Antwerpen herken je meteen aan haar energieke, groovy sets.

Funk, soul en discolovers: get ready to dance!

Dj-team Gomorris

Throwback songs & guilty pleasures?

Dan denk je meteen aan dj-team Gomorris. En net wanneer je dacht dat het écht niet beter kon, blijken ze nog een special act mee te brengen. Wie oh wie? Daar kijken we allemaal (pun intended!) naar uit!

Chibi Ichigo

De Japanse vertaling van ‘kleine aardbei’ ken je waarschijnlijk nog niet, maar van de Brusselse Chibi Ichigo heb je zeker al gehoord. Is het niet door haar deelname aan De Slimste Mens ter Wereld, dan is wel door haar combinatie van Nederlandse en Russische teksten op elektronische beats.

Oski

OSKI mag dan nog jong zijn, zijn carrière is nu al veelbelovend. Met zijn heldere visie creëert hij de zotste pop-rap songs én haalde hij al honderdduizenden streams op Spotify.

Kestified

Kestified is afkomstig uit Kortrijk, maar zijn combinatie van stijlen waaronder jazz, hip hop en house maken hem bekend over heel België. Zijn energieke dj-sets bezorgden hem al spots op festivals zoals Fire Is Gold, Pukkelpop en Rock Werchter. Nu is hij klaar om iedereen op StuDay omver te blazen.

Rick Baguette

Nick Verstappen, also known as Rick Baguette draait niet alleen in het Antwerpse. Ook in Berlijn en Amsterdam hebben vele party animals al van zijn gigs mogen genieten. Hij laat zich beïnvloeden door disco en house, gecombineerd met een minimalistische stijl. Don’t miss out on him

DJ NC

Dj NC haalde als kind haar beste dance moves al naar boven om haar zussen te entertainen en begon op haar 15de te mixen onder invloed van haar nicht, dj Lady S. Hard work pays off, want ze speelde al in verschillende clubs én tijdens festival season is dj NC altijd booked & busy. In België stond ze al op Fire Is Gold, Rock Werchter en Tomorrowland, maar ze speelde ook al sets in Nederland en Duitsland. Kiezen is verliezen, en daarom mixt dj NC gewoon verschillende stijlen door elkaar: voor ieders wat wils dus.

Kneiz en avento

Wie regelmatig in Club Vaag te vinden is of al wel eens passeert langs de welgekende Geheimzinnig-feestjes woonde sowieso al eens een set bij van Avento & Kneiz. Beide heren zijn afkomstig uit Antwerpen én allebei heten ze Michiel: dit magische duo maakt van elk feestje een knaller.

Unos

Brusselaars kennen dj UNOS, aka Steffi Sturm, misschien al van haar maandelijkse show op Bruzz, maar nu komt ze StuDay ook blessen met haar mix van funky colourful music, house en hard-hitting tunes. Daarnaast is ze ook dj en producer bij Darker Than Wax, Singapore’s meest beruchte underground label, maakt ze deel uit van Champion Sound BE én is ze mede-oprichtster van Tropical Diskoral, een jaarlijkse compilatie vol Filipijns muzikaal talent. Ze is niet alleen bekend in België, maar speelde ook al in Thailand, Portugal, Singapore, Zwitserland en de Filipijnen.

Warm die dansbenen dus maar al op! 

Flavour Drop

StuBru-luisteraars kennen hem sowieso al, want Flavour Drop is er resident dj. Hiphop, afro, dancehall, en wereldse club edits, de sets van deze dj zitten vol, euh, ja, flavour. Deze allround & urban dj draaide deze zomer al op Pukkelpop, de Gentse feesten, de Lokerse Feesten, WECANDANCE én twee keer op Rock Werchter. Deze brok energie zet StuDay met zijn sets vol muzikale verrassingen sowieso in vuur en vlam.

Andromedik

Helemaal into Drum and Bass? Dan mag je Andromedik niet missen. Deze dj zette de Lotto Arena en het Sportpaleis al op stelten tijdens zijn sets op Rampage, draaide al op Tomorrowland, werd door de Drum and Bass Awards al genoemd als ‘World’s Best Newcomer’, én heeft honderdduizenden streams op Spotify!  

Sahra

Wie deze zomer naar Sfinks ging, heeft misschien al wel eens gedanst op de heerlijke afrobeats van dj SAHЯA. Ook festivalgangers op Rock Werchter, Tomorrowland, de Belgian Pride en de Antwerp Pride betoverde ze met haar mix van hiphop, dancehall, afrobeats, kuduro en afrohouse! De energieke sets van deze klinische psycholoog vullen je met good vibes only.

Rare Akuma

Give it up for Rare Akuma! Dit Antwerps toptalent uit de underground hiphopscene heeft fans tot in Amerika, en is nu ook klaar om Spoor Oost te doen daveren. Zijn singles ‘Raging Fists’, ‘GANTZ!’ en ‘Strawberry Strangers’ waren al goed voor miljoenen streams. Hij producete ook al songs voor Zwangere Guy, dj Murdock en de Amerikaanse $uicideboy$. Begin dit jaar bracht de rapper zijn tweede supergevarieerde album ‘dirtytwominus’ uit. Geniale hooks, eerlijke emoties en harde beats: bangers on bangers on bangers!

Zoey Hasselbank

Sinds 2015 groeide Zoey Hasselbank uit tot grote dj die verschillende clubs in België veroverde en ook op de affiche stond van Fire Is Gold, WECANDANCE en Les Ardentes. Ook in het buitenland draaide ze al voor big crowds in Dubai, Parijs, Miami, Monaco en Kinshasa. Deze selftaught dj neemt je mee naar de muzikale wereld van dark and trill US hiphop en freestylet er op los! As seen on TV, trouwens, want Zoey deed mee aan Big Brother 2021.